Kinderopvang

Kindertuin

Kindertuin is een familiebedrijf dat sinds 2000 professionele kinderopvang verzorgd voor kinderen van 0 tot 13 jaar in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang, gevestigd op zo’n 25 locaties. De locaties bevinden zich in Boxtel, Haaren, Heeswijk-Dinther, Helvoirt, Liempde en Lennisheuvel.

In Helvoirt is Kindertuin te vinden in de multifunctionele accommodatie (MFA) Helvoirthuis. In hetzelfde gebouw is ook basisschool Dr. Landman gevestigd.

MiniMaxi

Wij van kindercentrum MiniMaxi vinden dat de kinderopvang een verlengstuk met extra mogelijkheden van de thuissituatie moet zijn. De opvang die we bieden vindt plaats in een huiselijke, gezellige, warme sfeer. Onze doelstelling is uw kind een goed gevoel van (emotionele) veiligheid te geven. Wij geven uw kind de gelegenheid zich persoonlijk en sociaal te ontwikkelen en om zich de normen en waarden van onze samenleving eigen te maken. Wij vinden opvoeden een samenwerking tussen de ouders en de leid(st)ers van de kinderopvang en zorgen voor goede contacten en vaste gezichten op de groep.

De locatie van Minimaxi is te vinden op ongeveer 200 m. van basisschool Dr. Landman